3 Aralık 2010 Cuma

QUEEN & KİNG...



Maç öncesi Cavs seyircisinin hazırlıkları final maçı reytingine ulaştırmıştır ama reyting yüksekliğinin 1.çeyreğin ötesine gittiğini sanmıyorum.
Harika hazırlanmışlar. Tepki, taciz (özellikle maça yakın oturan seyircilerden), t-shirtler, pankartlar, tezahüratlar… ama hepsi 1 çeyreklik hatta ilk çeyreğin ilk yarısı. Lebron’da azdırmamaya yönelik başladı. Bahsettiğim ilkin ilkinde potaya ulaşmak yerine kaçamak şut atışları, aynı kaçamaklıktaki pas dağıtımı… Sonrası MVP MVP MVP tezahüratını hak edecek kıvama geçişi ve yine ters orantıda düştükçe düşen Cavs seyircisi tepkisi. Hadi artık serbest atış çizgisine gitsin de tepki görelim beklentisini kovalarken Lebron kendini yere atıp basitin basiti faul düdüğünü aldığında gelen cılız homurtudan anladık ki ya bu büyük öfke patlaması şiddetli patlayıp hızlı söndü yada yahu bu adam olmasa bırak şampiyonluk ihtimalini, play-off 2.turu bile göremezdik doğrusu kafalarına dank etti.

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR VE BİRKAÇ VİDEO...






MO'NUN GEREKSİZ...



MAÇ ÖZETİ...





bir video daha aradım ama onu bulamadım. bahsedecek olursak Lebron benchteyken Wade harika smacını vurdu ve haliyle Lebron'un da dahil olduğu bench hareketlendi. ama Lebron'nun ulan iyice kaşınmaya başladım  otursana salak vari benche pısışı harikaydı.

Bieber>LeBron ve We should have drafted Darko tezahüratları harikaydı. unutmadan birde DE-LON-TE... DE-LON-TE =)))  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder