28 Eylül 2010 Salı

FREE ENES...



Fenerbahçe hala bu çocuktan ne istiyor? Ne umuyor? Anlamış değilim. Bu çocuk Fenerbahçe’den ayrılırken yaşadıklarını deşmek, hak dağıtıp taraf tutmak niyetinde değilim ama bu çocuk Fenerbahçe’den ayrılmadan önce Yunanistan’dan öyle yüklü bir teklif aldı ki duyunca inanamadım. Teyit ettirince dudaklarım uçukladı… Hem kontrat çok yüksekti hem de sadece 2 yıllık olduğu için Enes’in önünü tıkama gibi dezavantajı yoktu. Bu çocuk bu parayı kabul etmedi ve NBA’da varabileceği noktayı sezdi… gitti… Gitti ama ilk gittiği yerde kendinden çok zayıf oyuncuların olduğu bir organizasyon olduğu için haline üzüldük, menajersizliğini çemkirip yazık oldu bile dedik. Ama çocuk öylesine kabiliyetli, çalışkan ve oyun bilgisi yüksek ki KENTUCKY 2010 draftında kaybettiği pota altı oyuncularını tek adamla doldurabileceğini fark etti ve ikna edip kadrosuna kattı. Sonrası bildiğiniz gibi… Amerika basını Enes’in ne denli büyük bir yıldız olabileceğini gösteren farklı listeLER yaptı yayınladı.

VE KANUNLAR…
NCAA= PARA KAZANDIYSA NCAA’DE OYNAYAMAZ.

FBÜLKER= BİZ PARA VERDİK.

SONUÇ…



Bu çocuk para için değil kariyeri için Amerika’ya gitti. 5 sene sonra milli takım kadrosuna çağırıldığında ‘ENES VARSA MADALYA ihtimaliMİZ YÜZDE 50 ARTTI.’ dememiz için gitti. Kim bilir belki gönül rahatlığıyla ALL-STAR oylamasında oy kullanacağımız günler için gitti. Gitti ama daha 18 yaşında bir çok karar almak zorunda kalan, çoğunu menajersizlikten beceremeyip ablaklaştıran çocuk tam nefes almışken FBÜLKER kelepçeyi taktı.

OYSA EFES’İN HEDO İLE YAŞADIĞI GURURUN FAZLASINI YAŞAYABİLİRLERDİ. ŞİMDİYSE BU PROBLEMİ HER TÜRLÜ AŞACAK KENTUCKY LOBİSİNİN GURURU OLACAK...



KAMPANYA DESTEĞİ= http://twitter.com/FreeEnes

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder