1 Ekim 2010 Cuma

TURNUVA MİKROFONLARI YETMİYOR


Çoğu insanın; katıldığımız büyük basketbol turnuvalarında bir kez daha hatırladığı ve anlatımına bayıldığı adam bu adam. Babamın ' BJK maçlarını da Murat anlatsın.' dediği adam bu adam. Ama 'HASTA Fenerli.' dediğim zaman 'o zaman Futbol Milli Takım maçlarını anlatsın.' dediği adam bu adam. Sevgilimin '' PS maçlarınızdan bıktım keşke Murat Murathanoğlu anlatsa da bizim içinde zevkli olsa.'' sevimliliği yaptığı ve bunu duyan kafası güzel arkadaşımın SONY'e mail atıp 'madem 2011 türkçe patchli olacak o zaman patchimizin sesini biz belirleyelim.' ile başlayıp nokta isim verdiği adam bu adam.

Benim içinse yıllarca KORAÇ'ta çekilen eziyet ve ardından gelen ''KUPA BİZİM KUPA BİZİM FAUL YAPMADIK FAUL YAPMADI VE 1 SAYIYLA KUPA BİZİM'' ÇIĞLIKLARI...




Eski zamanda her basketbol maçının mikrofonunda maçı anlatan hep O olurdu. Ardından bazı NBA maçlarında maçı anlatan ara sıra yorumcu ünvanıyla ama sazı hep dilinde olan olurdu. Şimdi ise birkaç yazda bir denk geliyor turnuva mikrofonu ve biz buna bozuluyoruz. Çünkü benim basketbolum Noumoski gibi terimi silerek, Harun Erdenay gibi şut atmaya çalışarak, Jordan gibi dil çıkartarak ki yapabilirliği olan tek hareketi oydu ve MURAT ABİ'nin mentalindeki basketbolu benimseyerek başladı. JORDAN'ın tekrar basketbola başlama ihtimali olmadığı için mikrofonunun aktifliği daha da artsın isterim... En azından NBA STÜDYO'DA olsun isterim ama o programın yaprak dökümü bile kalmadı. Çok güzeldi ''futbolun KENAN'ı, HAŞMET'i, HINCAL'ı varsa basketbolunda MURAT ABİ'Sİ, KOSOVA'sı, KAAN'ı var.'' sloganının keyfini yaşamak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder