2 Kasım 2010 Salı

HAFTANIN OYUNCULARI DOĞUDA RONDO, BATIDA GASOL...



Doğuda haftanın oyuncusu Rajon Rondo seçildi ki buna itiraz edeceklerin sayısını parmak hesabıyla bile sayabiliriz.

Rondo bu hafta birazCIK asist yaptı. En az asisti Cavaliers maçında yaptı ki o maçta pasın asiste dönüşmesini sağlayacak olan Celticsli ihtiyarların hali ortadaydı.  En az dediysem de az pek az bir sayı olmayan 9du. Azı bu kadarsa çoğu ne kadar diyenler için Miami Heat maçında 17(ON YEDİ), New York Knicks maçında ise 24 (YİRMİ DÖRT, TWENTY FOUR, VİERUNDZWANZİG, VEİNTE Y CUATRO…) gibi bir delilikti. Bu arada Cavaliers maçında gerdiğimiz ihtiyarların diğer maçlardaki performanslarını alkışlamamak olmaz.

Total istatistik verecek olursak 6,3 ribaunt, 10.7 sayı, 2 top çalma ve 16.7 asist performansı gösterdi ve anasının ak sütü gibi helal olsun ödülünü aldı.



Batıdaki ödülü ise 25.3 sayı, 10.3 ribaunt, 5 ASİST, 2 blok ortalaması ile Kobe’li LA LAKERS’ın dümeninde olan Gasol aldı. Gasol oynadığı 3 maçın gecesinde de gecenin uluslar arası oyuncusu seçilmişti.

Onun da aldığı ödüle burun kıvıramayız ama Chris Paul’ün de bu ödüle layık bir performans sergileyip takımının 3’te 3 ile başlamasındaki büyüüüük payını belirtmeden duramayız.

Hani aklından 30-30-28 atan Kevin Durant’ı geçirenler için belirtmeliyim ki attığı 30ların hiçbiri geçen sene attığı 30larda yakaladığı şut yüzdelerinde değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder