29 Ekim 2010 Cuma

DEDİKODU BUNLAR



Evet efendim Carmelo Anthony dedikoduları dönmeye devam ediyor. Yaz döneminde takımdan ayrılmak istediğini, Knicks ile Bulls’un da onu ikna ettiğini duymuştuk. Şimdi sırada ikna kabiliyeti yüksek başka bir NBA takımı çıktı. Houston Rockets… Dedikoduya göre Rockets ‘gidicem gidecem banane gidicem’ diye tutturan Allstar gediklisi yıldız Melo’ya ‘bize gel… bize gel… bize gel…’ diye ısrarlarda bulunmuş. Ve dedikoduyu çıkartanın yanında oturan mantıklı biri bunun olabileceğini çünkü o eyalette vergilerin düşük olduğunu iddia etmiş. Ama bana pek mantıklı gelmedi çünkü takımdan ayrılmak istemesinin sebebi biraz daha para kazanmak değil yüzüğe ulaşmak ve aynı yıl draft edilen diğer yıldızlar kadar mücadeleci olup başarıya yakın bir kadroda olmak istemesi. Yani bana mantıklı gelmeyen kısmı Rockets’a para için gitmesidir. Yoksa Brooks, Martin, sağlıklı Yao ve Melo iyi bir kadro olabilirler ama hem patronsal hem de yapısal sıkıntılar çıkacaktır. Patronsal olarak Rockets’in Çinlilere arkasını dönüp takımın patronunun Melo olduğunu açıklamasına ihtimal vermiyorum. Yapısal sorun ise 3 tane top kullanmayı seven adam (Brooks, Martin, Melo) dışarıdaki topu nasıl paylaşır bilemezken Yao’yu da ekliyorum ve kendimi çıkmazda buluyorum. Hani Brooks şut sayısını kısıp asiste yönelebilir. Martin de diyebilir ama verimliliği çok azalır. Keşke savunma yönü de olan Ariza gitmeseydi dedirtir.
Diğer alternatifler daha mantıklı duruyor. Hele Cris Paul ile birlikte Amare’nin yanına gitmesi NBA için tehlikeli oluşturuyor. Çok iyi olurlar ama Lebron transferinden sonra yazdığım (ya düzen değişirse) yazıdaki korkum daha da artar.


AMARE YILDIZLIĞINDA BİG HEAD...

 





Greg Oden Portland Trail Blazers ile sözleşme yenilemeyecek ve boşta kalan oyuncular listesindeki yerini alacakmış.
Daha beklentileri karşılayamamış, sakatlık sorunun bir türlü aşamamış olsa da çok kaliteli ve uzun gibi uzun denilebilecek kült pivotlardan ve iyi bir Oden’a kimse hayır demiz. Gönül ister ki Portland’ta kalıp Portland’a lazım olanı verip başarılara taşısın ama bu ihtimal pek olası gelmiyor. Sanırım yeni bir başlangıç yapıp şanssızlıklarını Portland’ta bırakmak istiyor.



Ve eski Raptors yıldızı yeni Big Tree’nin 3.sü olan Bosh’un pekte uygun olmayan fotoğrafları ortalarda fink atmakta. Tabii ki finkleten bayanın tehdit vari açıklamalarıyla. RAPTORS VE KANADA İLE İLGİLİ KÖTÜ AÇIKLAMALARINDAN VAZGEÇ ÇÜNKÜ BU FOTOĞRAFLARDAN ÇOK VAR…



Ve son haber Türk NBA basketbol seyircisinin severek takip ettiği http://konyaliportlandlilar.blogspot.com/ ‘un haberi. Spurs Teodosic ile ilgileniyormuş.
http://konyaliportlandlilar.blogspot.com/2010/10/spurs-teodosicle-ilgileniyor.html

Savunma konusunda yaşaması muhtemel soruna yapılan yorum şahane.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder